fbpx

Gestaltterapi

Gestaltterapi er en terapiform der tager udgangspunkt i det relationelle og i det der foregår her og nu. I gestaltterapien arbejder vi kropsterapeutisk. Terapiens grundtese er at du som individ har potentialet til at agere bedst muligt i verden, under de betingelser du har, betingelser der hele tiden ændres, da verden er foranderlig. 

Du er med andre ord i stand til at regulere dig selv i forhold til dine omgivelser, og vil stræbe efter hvad der er mest hensigtsmæssigt i den givne situation. 

Dette er dog ikke altid let når livet synes svært, men via gestaltterapien, kan jeg hjælpe dig med at skabe en positiv forandring i din tilværelse og give dig et godt afsæt til at forstå dig selv og dine reaktionsmønstre bedre.

 

 

Ordet gestalt betyder meningsfuld sammensat helhed, med dette forstås at vi som mennesker er meningssøgende væsener, der forbinder enkelte dele af vores ydre og indre stimuli, til noget meningsfuldt. Hvad en gestalt repræsenterer, er forskelligt fra hvert individ, da vi gestalter ud fra tidligere oplevelser og erfaringer.

Der er således ikke én hændelse der lagres ens, hvorpå hver klient bærer sin egen fænomenologi med sig. Denne fænomenologi er det min opgave som terapeut at udforske, dette gøres via forskellige metoder, hvor det gældende for dem alle, er, kontakten mellem dig som klient og mig som terapeut der er den bærende del.

Værd at vide inden opstart

Gestaltterapien egner sig til voksne mennesker, der ikke lider af en belastende psykiatrisk diagnose, og som ikke befinder sig i et misbrug, da det er vigtigt at du som klient er stabil og åben for kontakt til egne følelser.

Book en tid

Du kan også kontakte mig telefonisk på 49405482 eller sende en mail til terapispir@gmail.com.

    Scroll til toppen