fbpx

Om mig

Exam.Psykoterapeut fra ESSENS, MPF. og Cand.scient.soc.

 

Så længe jeg kan huske, har jeg interesseret mig for mennesker og adfærd, dette har medført at jeg i dag står med to uddannelser, der på hver sin måde bidrager til forståelsen af vores handlinger og ageren i verden.

Jeg er eksamineret gestalt -og psykoterapeut, samt uddannet sociolog, fra Aalborg universitet. Min force er hermed at jeg som psykoterapeut også har en bred viden om de mere strukturelle og sociale dynamikker, der kan have stor indflydelse på den individuelle trivsel.

Min arbejdsmetode 
Jeg arbejder ud fra metoden Emotions-fokuseret terapi (EFT). EFT er en evidensbaseret metode, som viser gode og langtidsholdbare resultater ved blandt andet behandling af angst, depression og sorg.
Det helt centrale for mig er at skabe et trygt rum, hvor alle følelser er tilladte.

I terapien har jeg fokus på hvad der fylder for dig her og nu, da du er den der kender dine følelser bedst. Det er således dig der sætter dagsordenen for hvad vi skal tale om.
Terapi kan gøre dig mere bevidst om dine udfordringer, dine følelser og dine behov. Når du kender dine behov, får du lettere ved at stå ved dig selv og sætte grænser.
Jeg kan hjælpe dig med at at komme i bedre kontakt med dine følelser, acceptere dem og blive mere reguleret, med andre ord komme mere i balance.
Du er velkommen til at skrive en mail til mig eller en sms, og jeg vil efterfølgende ringe dig op. Hvis du vil booke en tid, så skriv gerne hvilke dage og tidspunkter der passer dig bedst.
Jeg kan tilbyde eftermiddagstider, samt tider i weekenden efter aftale.

 

Scroll til toppen